"Dzīvais Nostradamus" cilvēcei neparedz laimīgu nākotni

tautaruna.lv 22.oktobris 2022, 18:50
 
Pixabay
36 gadus vecais Atoss Salomē, kurš sevi dēvē par parapsihologu, apgalvo, ka jau pareizi pareģojis Covid pandēmiju , iebrukumu Ukrainā un karalienes nāvi, raksta portāls "The Sun".

Pravietis, kas nodēvēts par "dzīvo Nostradamus", ir izteicis vēl šausminošākas prognozes, tostarp brīdinājumu par nenovēršamu "zombiju" apokalipsi.

Atoss publicējis jaunu previetojumu sarakstu - viņš cilvēcei neparedz laimīgu nākotni.

Brazīlijas gaišreģis apgalvo, ka pie viņa vīzijas nāk no zila gaisa, un viens no viņa pareģojumiem brīdina, ka "tuvojas Trešais pasaules karš".

Sekojot slaveno zīlnieku Nostradama un Vangas pēdās, Atoss brīdināja, ka viņa jaunākajās vīzijās drīzumā cilvēce tiks pārvērsta par dzīviem zombijiem.

Savu pravietojumu viņš publicēja 2021. gada martā, kurā viņš teica: "Daudzas galvas tiks nogrieztas, īpaši tiks izmantotas asinis un psiholoģiska spīdzināšana, atstājot iedzīvotājus manipulējamus un dzīvojot kā zombijus."

"Palielināsies garīgie traucējumi, notiks garīgi uzliesmojumi, izraisot depresiju un pašnāvības."

Vēl viena no viņa prognozēm brīdina par nenovēršamām briesmām nenoteiktai pilsētai, kurā objekti "nokritīs no debesīm un nekas nepaliks".

Viņš piebilda, ka "tas būs brīdinājums, ka karš ir sācies", un draudīgi paredz, ka pāris "lielo līderu" drīz apvienosies, lai uzbruktu Savienotajām Valstīm .

Viņš brīdināja, ka gaidāmie postījumi būs daudz lielāki nekā 11. septembra terora akti.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:36

Jaunākās diskusijas