Harija Potera zvaigzne reiz patriekts no rehabilitācijas klīnikas

tautaruna.lv 22.oktobris 2022, 21:10
 
AFP/Scanpix/Leta
Lielai slavai nāk līdzi arī savas ēnas puses, it ipaši ja popularitāte ir iegūta jau agrā vecumā. Par to pārliecināts ir arī Harija Potera kinosāgas aktieris Toms Feltons, vēsta "The Sun".

35 gadus vecais aktieris atzina, ka būdams jaunāks, ap 20 gadiem, viņš bieži dzēra, lai aizbēgtu no realitātes, jo alka pēc "normālas dzīves".

Aktieris atklāja, ka regulāri esot dzēris vairākas alus pintes un viskija glāzes dienā. "Alkohols nebija problēma. Tas bija simptoms. Problēma bija daudz dziļāka," pauda Feltons.

Kā min Feltons, tad alkohola atkarību palīdzēja uzveikt viņa tuvie cilvēki, kuri ierosināja viņam doties ārstēties.

Pirmajā reizē, kad aktieris ieradās rehabilitācijas klīnikā, viņš pēc nepilnām 24 stundām no tās aizmuka. Arī otrā reize nebija veiksmīga. Aktieris tika patriekts no klīnikas, kad tika pieķerts citas pacientes istabā.

Trešā reize izrādījās liktenīgā. Aktieris min, ka viņam bija ļoti grūti saņemties atkal doties ārstēties, bet viņam tas izdevās. Viņš uzvarēja savu atkarību.

"Es varu godīgi teikt, ka tas bija viens no grūtākajiem lēmumiem, kas man jebkad bija jāpieņem. Bet pats fakts, ka es varēju sev atzīt, ka man ir vajadzīga palīdzība, un es gatavojos kaut ko darīt lietas labā, bija svarīgs brīdis."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 2:13

Jaunākās diskusijas