Atrod Rīgā mīklaini pazudušo puisi; sekas traģiskas

tautaruna.lv 6.jūnijs 2022, 14:30
 
Ģirts Ozoliņš/F64
19 gadus vecais Arsenijs Astapovs no rīta izgāja no mājas Garkalnes pagastā, Liedaga ielā, un pazuda bezvēsts. Pēc apjomīgiem pasākumiem 28. maijā meklēšanas darbi tika pārtraukti. Arsenijs tika atrasts ūdenī, taču diemžēl bez dzīvības pazīmēm, vēstīja TV3 raidījums “Degpunktā”.

Gados jaunais vīrietis tika izsludināts meklēšanā 22. maijā, likumsargiem jau sākotnēji bija informācija, ka pazudušais, iespējams, gājis peldēties, tāpēc dienestu resursi bija veltīti Juglas kanāla pārmeklēšanai. Arī tuvākās apkārtnes iedzīvotāji, pazudušā tuvinieki un brīvprātīgo organizācija bezvests.lv ieguldīja lielas pūles meklēšanā. Veikta ne vien fiziska apkārtnes apsekošana, bet arī cilvēku iztaujāšana.

Uzklausīts arī Daneks, kas liktenīgajā dienā, iespējams, redzēja, kā notika nelaime: “Es braucu uz šejieni plkst. 13.50 apmēram. Pie kāpnītēm stāvēja neapģērbts puisi. Cik es noprotu, viņš no kaut kurienes atvests un pēc tam atkal aizvests prom.”

Pie Juglas kanāla rosība nerima sešas dienas. Diemžēl apstiprinājās ļaunākais no scenārijiem, vīrieša ķermenis uziets ūdenī. Bojāgājušo atrada viņa radinieki.

Pirms kāda laika vēstījām, ka ugunsdzēsēju glābēju motorlaivas un policijas izmeklētāju automašīnas bija manāmas pie kādas kafejnīcas iepretim Juglas kanālam, kur uz ūdens notika pazuduša, gados jauna vīrieša meklēšanas pasākumi.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:17

Jaunākās diskusijas