FOTO: Linda Mūrniece piedzīvo grandiozas izmaiņas izskatā

tautaruna.lv 6.jūnijs 2022, 2:00
 
Vladislavs Proškins/F64
Bijusī ministre, uzņēmēja Linda Mūrniece sociālajā vietnē Instagram saviem sekotājiem atrādījusi iespaidīgas vizuālās pārvērtības savā izskatā.

L. Mūrniece piedzīvojusi vizuālas pārvērtības, proti, viņas matu griezums kļuvis pavisam īss. Kā raksta uzņēmēja, šādi viņa cīnās ar skumjām.

"Matos sakrājoties pat skumjas. Šis ir mans veids ar tām cīnīties. Tikt vaļā. No matiem un skumjām. Nav, slikti vai ne? Risks gan bija, ka nāksies pirkt cepures, bet, šķiet, ka iztikšu bez," pie attēla komentārā raksta L. Mūrniece.

Sievietes sekotāji komentāros dalās ar komplimentiem par jauno frizūru.

"Tev piestāv! Stilīgi!", "… mana tante kādreiz teica- mati nav roka, ataug!", "Ir smuki, man vienu brīdi arī gribējās pavisam īsus...kā meitai vienu brīdi bija....Tagad arī esmu " draugos" ar īsiem....Man liekas, ka pārmaiņas spēj mazināt skumjas", "Oi diezgan labi! Tev vispār piestāv tik īsi ar! Var kādreiz ar kādu toni piešķirt, pat ir vairākas idejas, bet griezumam nevajadzētu radīt stresu, jo patiešām izskatās labi! Un skumjas patiešam labāk griezt nost", "Tev piestāv, sirsniņ!" - raksta komentētāji.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:29

Jaunākās diskusijas