Aktieris Andris Lielais: Krievi ir gatavi karot vēl 8 gadus

tautaruna.lv 6.jūnijs 2022, 19:30
 
Dāvis Ūlands / F64
Viesojoties Latvijas radio raidījumā "Krustpunktā", aktieris Andris Lielais, atbildot uz raidījuma vadītāja jautājumu, prognozē, cik ilgi vēl norisināsies karš Ukrainā.

Radio raidījumā "Krustpunktā" raidījuma vadītājs Aidis Tomsons aicināja aktieri izteikt savas prognozes, cik ilgi vēl karš Ukrainā turpināsies.

"Vēl cīņa nav galā un nebeigsies, tev Lāčplēsi Spīdola palīgā ies. Pēc manas sajūtas krievi morāli ir gatavi karot vēl astoņus gadus, bakstoties uz vietas. Viņi jūt morālas tiesības astoņus gadus pēc kārtas bombardēt Ukrainu," saka aktieris.

Andris Lielais norāda uz to, ka interesanti viņam šķiet fakts, ka ne Krievija, ne Ukraina nav oficiāli pieteikusi karu.

"Problēma numur viens uzskatu ir tā, ka visi Šolci, Makroni un visi tie mīkstie, piespiedīs Zelenski parakstīt kādu seperātu mieru ar Krieviju. Krievijai tas nav karš, ta ir tikai tāda iesildīšanās, viņiem karš ir tikai tad, kad tas notiek viņu teritorijā," atzīst Lielais.

Aktieris atzīst, ka ir pesimistisks, jo esot reālists.

"Saviem mīļajiem tautiešiem es gribu teikt, ka tas miera brīdis, kurā mēs dzīvojam var izbeigties vienā sekundē. Mūs jau mēģinās iekarot no iekšpuses. Mums ir pietiekami daudz nelojāli iedzīvotāji, kuri būs gatavi apēst Latviju no iekšpuses," norāda aktieris.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:13

Jaunākās diskusijas