VIDEO, FOTO: Vēja postījumi; "tik trak pūš, ka pat bruģs lido pa gais"

tautaruna.lv 31.janvāris 2022, 15:45
 
Ekrānuzņēmums
Mikroblogošanas vietnes "Twitter" lietotāji dalās ar pagājušās nedēļas nogales vētras postījumiem, kas iemūžināti video un fotoattēlos.

"Aizvadītajās brīvdienās stiprā vēja dēļ lūzuši koki un zari Raiņa un Jūrmalas parkā, Rojas, Klaipēdas, Uliha un Grīņu ielā. Piltenes ielā nogāzts apgaism. balsts. Vētra postījusi arī pludmales infrastruktūru, " informē "Twitter" Liepājas pilsētas pašvaldības iestādes Komunālā pārvalde "Twitter" kontā.

Kāda "Twitter" lietotāja dalījusies ar fotoattēlu, kas esot uzņemts Ventspilī. "Ventspile tik trak pūš, ka pat bruģs lido pa gais," raksta ieraksta autore.

Tālis publicējis video, kas filmēts Klapkalnciemā: "Runājot militāriem terminiem - jūras ofensīva pa visu frontes līniju. Normāli ūdens ir metrus 30 prom no kafejnīcas"

Arviduleens: "Draugs atsūtīja foto. Tas ir divu māju ceļš. Sākums jaunai dzīvei-ŠAIPUS koka, kādu laiku TAIPUS nevarēs tikt, arī rītdien uz darbu."

Kāds mikroblogošanas vietnes "Twitter" lietotājs māk teikt, ka "Ja nemaldos, starp Mērsragu un Upesgrīvu ir vismaz viens īpašums jau burtiski jūrā. Arī Engurē dažs sētas miets jau liecas jūrā."

Sinoptiķis Toms Bricis dalījies ar video, kurā vērojams iespaidīgas ūdens līmeņa izmaiņas Durbes upē, starp Cīravu un Upsēdes tiltu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 4:05

Jaunākās diskusijas