Autobusa avārijā cietušajam futbolistam šodien veikta operācija

tautaruna.lv 31.janvāris 2022, 18:30
 
Ekrānšāviņš no FB/RFS futbola klubs
"Šodien tika veikta deguna operācija autobusa avārijā cietušajam Denisam Rakelam. Tā pagājusi veiksmīgi. Vēlam Denisam stipru veselību un drīz atgriezties laukuma," vēsta futbola kluba RFS ieraksts "Facebook".

Portāls NRA jau rakstīja, ka atgriežoties no spēles Helsinkos, sestdienas naktī avārijā iekļuva fubola kluba RFS autobuss. Aptuveni 40 km pirms Rīgas autobuss piedzīvoja frontālo sadursmi ar vieglo automašīnu, kura izbrauca pretējā joslā. Lai gan ātrums slikto laikapstākļu dēļ nebija liels, izvairīties no sadursmes nebija nekādu iespēju. Pēc trieciena autobuss nobrauca no ceļa un iegāzās grāvī.

"Diviem RFS kluba spēlētājiem un vienam personāla darbiniekam uz vietas tika sniegta pirmā mediķu palīdzība, bet vēlāk viņi tika nogādāti slimnīcā. Daudzi uzreiz pēc avārijas nonāca šoka stāvoklī. Vienam spēlētājiem tuvākajās dienās tiks veikta deguna operācija. Kopumā dažādos savainojumos iedzīvojušies vairāki RFS kluba pārstāvji, taču tie neapdraud viņu profesionālās karjeras. Daudzi piedzīvojuši mazākus vai stiprākus sasitumus, zobu traumas, taču ņemot vērā avārijas nopietnību, komandai ir ļoti paveicies. Neviens nav gājis bojā un izdevies izvairīties no īpaši sāpīgām sekām," svētdien vēstīja futbola klubs RFS. Vairāk lūdzu lasiet šeit: Futbola klubs RFS komentē negadījumu uz ceļa: Daudzi pēc avārijas nonāca šoka stāvoklī.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:29

Jaunākās diskusijas