"Mēnesis laika pazust!" Gobzems asi vēršas pret Kariņu

tautaruna.lv 31.janvāris 2022, 11:30
 
Romāns Kokšarovs/F64
Politiķis Aldis Gobzems, kas ne reizi vien ir kritizējis patlaban pie varas Latvijā esošo valdību, sociālajā tīklā Facebook šoreiz dalījies ar asiem vārdiem, kas veltīti premjeram Krišjānim Kariņam.
Vairākos ierakstos Gobzems kritizē Kariņu, saucot viņu par valsts ienaidnieku un aicinot viņu "pazust".

"Kariņ, Tev tiek dots mēnesis laika pazust. Tas ir - pamest Latviju, Tu esi mūsu valsts ienaidnieks. Nevis Tu domāsi par ierobežojumu atcelšanu līdz 28.februārim, bet pazust ir vienīgā Tava iespēja," raksta Gobzems.

Politiķis arī uzsver, ka Latvijā ļaudis pašreizējo premjeru neaizstāvēs.

"Mēs viņu tiesāsim. Vismaz izdarīsim visu, lai tas notiktu. Vienīgā viņa iespēja ir bēgt. Nu nebūs Latvijā ļaužu, kas ies viņu aizstāvēt. Mūsu, kam viņš darījis ļaunu, ir nospiedoši vairāk. Viņš ir Latvijas ienaidnieks, nelietis, un nav jābaidās to pateikt. Tā tas ir."

Jāpiebilst, ka Kariņš bieži vien saskaras ar kritiku no Latvijā labi pazīstamiem politiķiem. Piemēram, nesen vēstījām, ka bijušais premjers, tagad viens no partijas “Latvija pirmajā vietā” līderiem Vilis Krištopans mikroblogošanas vietnē Twitter komentējis premjera Krišjāņa Kariņa izteikumu par tūrisma nozari Latvijā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 23:10

Jaunākās diskusijas