Piesiets nomiršanai...Sašutumu raisa necilvēcīga līdzcilvēku rīcība Rīgā

tautaruna.lv 16.janvāris 2023, 17:30
 
Ekrānšāviņš no "Dzīvnieku policijas" publicētā video FB
Ne reizi vien mediji vēstījuši par gadījumiem, kad līdzcilvēki cietsirdīgi izturējušies pret mājdzīvniekiem. Šoreiz kādu ļoti emocionālu stāstu sociālajā tīklā facebook publicējuši "Dzīvnieku Policijas" pārstāvji.
"Piesiets mežā pie koka nomiršanai? Vakar saņēmām ziņu no Rīgas pašvaldības policijas, ka mežā pie Vecāķu prospekta tika atrasts pie koka piesiets suns. Pēc flekša nostiprināšanas veida bija acīmredzams, ka suns ir apzināti piesiets, nevis suns pats sapinies. Sunim ap kaklu bija kaklasiksniņa, kura stipri par mazu un turējās kopā tikai pateicoties flekša siksnai ar kuru bija sasieta," teikts sociālajā tīklā facebook publicētajā ierakstā.
"Suņuks nobijās, norāvās no sava gūsta un aizskrēja mežā. Jau palika tumšs un neizdevās suņuku atrast. Šorīt pašvaldības policija ziņoja, ka suņuks redzēts piesiešanas vietas tuvumā. Atbraucot ar ķerambūri, darbinieki konstatēja, ka suņuks uzticīgi guļ pie koka un gaida savu nodevēju... Viņš neticēja, ka ir pamests un gaidīja. Lai arī suņuks bija ļoti nobijies un aprēja mūsu puišus, tomēr ieraugot bļodu ar barību, suņukam sāka tecēt siekalas un izdevās viņam uzlikt ap kaklu cilpu no pavadas. Nabaga suns ļoti pārbijās un centās pretoties, tomēr, tikko tika ievietots mašīnā būrī, momentā apēda visu nolikto ēdienu, kas liecina, ka viņš bija ļoti izsalcis," vēsta "Dzīvnieku Policijas" pārstāvji.
Suns ir jauns, 23kg smags, diemžēl bez mikročipa. Šobrīd nogādāts drošībā. "Dzīvnieku Policija" arī informē, ka šobrīd tiek gatavots iesniegums Valsts policijai par cietsirdīgu attieksmi pret dzīvnieku.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:23

Jaunākās diskusijas