Aculieciniece stāsta par šokējošu gadījumu pie Origo

tautaruna.lv 6.februāris, 9:20
 
Ģirts Ozoliņš/MN
Kāda Facebook lietotāja dalījusies ar stāstu, par kura aculiecinieci nācās kļūt. Sieviete bija šokā par redzēto.
Runa ir par kāda apsarga rīcību - vīrietis nežēlīgi piekāva invalīdu.

"Sestdien plkst.14:30 es kļuvu par liecinieku nepatīkamam incidentam. Tieši pieturā pie Origo (no Stockmann stāvlaukuma puses) vīrietis profesionālajā jakā cilvēku priekšā sita citu vīrieti. Vispirms ar rokām, tad, kad vīrietis nokrita, viņš viņam iespēra, cietušajam nokrita džinsu bikses un viņš tā arī gulēja. Sākumā pat domāju, ka tas ir policists, kurš sit, bet tad uz jakas izlasīju, ka tā ir apsardze... Protams, biju šokā par notiekošo un metos pie tā, kurš gulēja zemē, un apsargs mierīgi iegāja Origo VISU priekšā. Un NEVIENS viņu neapturēja. NEVIENS!!!


Cietušais bija 40 gadus vecs vīrietis bez noteiktas dzīvesvietas. Deguns bija salauzts. Pajautāju kā jūtas, viņš teica, ka nejūtas labi un zvanīju 112. Atbrauca policija un biju pārliecināta, ka apsargu atpazīšu. Bet tad man radās šausmīgas šaubas... Es biju stresā, atcerējos, ka viņš ir nedaudz garāks vai tikpat garš kā es (170), apmēram 50 gadus vecs. Cietušais tika nogādāts slimnīcā (viņš izrādījās invalīds un ar epilepsiju). Es nezinu, kāpēc nebija iespējams uzreiz paskatīties novērošanas kamerās un uzzināt, kurš apsargs to izdarīja???


P.S. Liels paldies policijai (ļoti jauni puiši), bet ļoti sirsnīgi.
Es novēlu visiem laimi un izpratni. Un no visas sirds novēlu apsargam apzināties, ko viņš dara, jo... viss varēja beigties ļoti bēdīgi. Un, visticamāk, tas tieši tā arī beigsies, ja neņemsim vērā šo incidentu."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:03

Jaunākās diskusijas