“Man ir kauns par saviem draugiem”; pusaudze par ziedojumu nozagšanu veikalā Rīgā

tautaruna.lv 31.janvāris, 13:15
 
Dmitrijs Suļžics /MN
Zagļi atgriežas notikuma vietā. Tieši tik negaidīti kāda kompānija otrdien atgriezusies pie viena no Torņakalna veikaliem Rīgā vien dienu pēc tam, kad bija to apzaguši, vēsta "Degpunktā".

Zādzība tika paveikta Rīgā, veikalā “Lats”, Bauskas ielā 2, gaišā dienas laikā.

Notikušo ir fiksējušas arī veikalā izvietotās novērošanas kameras. Nozagtā kastīte piederēja labdarības fondam “Zīļuks”.

Kaut arī kastītē esot bijuši vien daži eiro, zaudējums rada emocionālus pārdzīvojumus. Tomēr, lai cik tas neliktos neticami, otrdien, iznākot no veikala, konkrētā jauniešu kompānija stāv sabiedriskā transporta pieturā netālu no tirdzniecības vietas. Rokās elektroniskās cigaretes un padusē iespiesta atvērta viskija pudele. Divi no kompānijas steigšus metas bēgt, atstājot savus biedrus.

Jaunieši neesot ziņojuši policijai, jo baidījušies ciest no vardarbības, ko pret viņiem izvērstu meitene, kura paņēma ziedojumu kastīti. Savukārt otra kompānijā esošā meitene par zādzību uzzinājusi tikai naktī uz otrdienu.

“Man ir kauns par saviem draugiem, kuri to varēja izdarīt. Man ir liels kauns! Nevis tik ļoti par to, ka viņi tagad aizbēga, bet par to, ka es tur vakar nebiju. Es par to uzzināju, un man bija tādas sajūtas, vai tas vispār ir nopietni… Jūs varējāt to izdarīt… Kāpēc? Godīgi sakot, es nezinu, kādēļ. Tas tikpat labi varbūt tādēļ, ka viņiem vienkārši gribējās kaut ko izdarīt vai pat ne. Es, kad naktī atvēru “Snapchat”, viņiem rakstīju: kāpēc? Viņi teica, ka atrada kastīti pie veikala,” viņa saka.

Šobrīd likumsargi par notikušo Bauskas ielas veikalā ir uzsākuši kriminālprocesu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:44

Jaunākās diskusijas