Kas zināms par rakstnieces Ingunas Baueres pēkšņo nāvi?

tautaruna.lv 31.janvāris, 4:00
 
Nora Krevneva/F64
Nesen sabiedrību pāršalca vēsts par rakstnieces Ingunas Baueres veselības problēmām, bet vēlāk - par viņas aiziešanu mūžībā. Kā Gitas Vīknes materiālā "Izdzisa nepilnas nedēļas laikā" izdevumā "Privātā Dzīve" atklāj grāmatu apgāda Zvaigzne ABC valdes priekšsēdētāja Vija Kilbloka, rakstnieces nāve ir šokējoša un traģiska, jo viss notika ļoti pēkšņi.

Kā stāsta Kilbloka, no decembra sākuma Inguna klepoja un devās pie ģimenes ārsta. Viņai nebija ne temperatūras, ne bezspēka.

Pēc viņas teiktā, Bauerei neesot bijušas nekādas nopietnas veselības problēmas, kas būtu varējušas izraisīt tik pēkšņu nāvi. Covid-19 rakstniecei neesot bijis.

Pagājušās nedēļas pirmdienā Ingunas veselības stāvoklis strauji pasliktinājies un viņa nonākusi slimnīcā. Iemesls esot bijis pēkšņa smakšanas sajūta. Pēcāk viņa nonākusi reanimācijā.

"Madonas un Rīgas ārsti izdarīja visu, kas vien ir cilvēka spēkos, mēs visi savā mīlestībā un domās bijām ar viņu, lūdzām par viņu, bet Ingunas pašas spēka šoreiz nepietika. Milzu zaudējuma sāpes ģimenei, visiem mums, kas viņu pazinuši un mīlējuši," vēstīja Kilbloka sociālajā tīklā Facebook.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 18:33

Jaunākās diskusijas