Naktī publicē biedējošu ziņu un pazūd; Lietuvā meklē 22 gadus vecu studenti

Portāls nra.lv 31.janvāris, 9:20
 
Ilustratīvs attēls / Mārtiņš Zilgalvis/F64
Lietuvas pilsētā Kauņā jau divas nedēļas turpinās pazudušās 22 gadus vecās studentes meklēšana. Naktī uz 12.janvāri meitene sociālajos tīklos uzrakstīja satraucošu ziņu, ka atrodas uz tilta un varmāku dēļ vairs nevēlas dzīvot, un kopš tā brīža par viņas atrašanās vietu nekas nav zināms.

To, ka pazudušās jaunietes meklēšana turpinās, Lietuvas portālam Lrytas.lt apstiprināja Kauņas rajona policijas komisariāta vecākā pārstāve Odeta Vaitkevičiene.


"Es esmu uz Radzinauska (Lampedžu) tilta. Es nevēlos dzīvot pasaulē, kurā uzvar varmākas," teikts Facebook ierakstā, kas 12. janvārī ap plkst. 4 no rīta tika publicēts meitenes profilā. Tur meitene aprakstīja citas detaļas un nosauca cilvēkus, kurus viņa uzskata par saviem pāridarītājiem. Tie ir viņas vienaudži - trīs puiši un viena meitene. Portāls Lrytas.lt, pārbaudot internetā publiski pieejamo informāciju, nonācis pie secinājuma, ka visi šie cilvēki ir Kauņas universitātes studenti.

Tajā pašā naktī pazuda 22 gadus vecā meitene.

Zināms, ka viņa ir no Klaipēdas un studē vienā no Kauņas universitātēm. Pēc telefona signāla noskaidrots, ka pēdējo ierakstu viņa tiešām veikusi, atrodoties uz minētā tilta vai tā tuvumā.

Portāls Lrytas.lt sazinājās ar Kauņas prokuroru Arunu Čepkausku, kurš izmeklē šo lietu. Viņš portālam pastāstīja, ka nopratināti daudzi liecinieki - viņas radinieki, klasesbiedri un citi paziņas.

"Neviens no viņiem neapstiprināja, ka meitene būtu cietusi no pazemojuma. Pašlaik nav faktu, ka tas varētu būt noticis," sacīja Čepkausks. Viņš sacīja, ka visi četri studentiskolēni, kurus viņa nosauca savā vēstījumā, arī sniedza liecības. Lrytas.lt rīcībā esošā informācija liecina, ka neviens no viņiem neatzīst, ka būtu viņu pazemojis vai kā citādi slikti uzvedies.

Tagad 22 gadus vecās studentes meklēšana turpinās. Pagaidām ne viņas telefons, ne citas personīgās mantas nav atrastas.

Likumsargi jau no pirmās dienas pārmeklēja upes krastu, kā arī kopmītni, kurā dzīvoja studente, un tās apkārtni. Tika atvesti policijas kinologi ar dienesta suņiem, rūpīgi izskatīti videokameru ieraksti.

Meklēšanas darbi tika veikti arī zem ūdens.

Turpinās meitenes meklēšana un lietas izmeklēšana.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 18:33

Jaunākās diskusijas