Pēkšņi mirusi Latvijas TV šovu zvaigzne

tautaruna.lv 31.janvāris, 3:00
 
F64
Pāragri aizsaulē devies Ģirts Zelmenis. Viņš bija ne tikai Latvijas rallijkrosa galvenais tiesnesis, bet arī savulaik populārā TV šova "Dejo nost!" dalībnieks, kur viņam izdevās gūt lieliskus panākumus.

Par Ģirta nāvi vēstīja gan Rallycross.lv, gan viņa sieva Linda, kas vīram sociālajā tīklā Facebook veltīja aizkustinošus vārdus.

"20. janvāra vakarā pārstāja pukstēt mana Ģirtiņa sirds! Viņš aizlidoja ar pēdējiem vārdiem “viss ir labi” un bija ārkārtīgi laimīgs par dienas notikumiem!"
Jāatgādina, ka Ģirts kļuva par šova zvaigzni, mēģinot atbrīvoties no liekā svara. Viņam tas arī izdevās, jo šova beigās Ģirts atbrīvojās no aptuveni 40 kilogramiem svara.
Savukārt Ģirta kolēģi, viņu raksturojot pauda:
"Ģirts - labs draugs un patiesi izcils kolēģis!
Rallijkrosā vairākus gadus profesionāli vadīja tiesnešu komandu, galvenais tiesnesis ar lielo burtu - savu darbu darīja ar azartu un augstu atbildības sajūtu - viņš bija īstajā vietā. Ar savu pozitīvo attieksmi spēja motivēt daudzus, agros rītos un vēlos vakaros spēja saglabāt smaidu un pajokot. Cilvēks, kuram vārdi "nevaru" vai "grūti" bija sveši - vienmēr izpalīdzīgs un uzticams. Mēs vienmēr atcerēsimies Ģirta dzīvesprieku un mīlestību pret sportu.
Rallycross.lv komanda izsaka visdziļāko līdzjūtību Ģirta ģimenei, tuviniekiem un draugiem."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 18:33

Jaunākās diskusijas