Jēkabpiliešus satriec asiņains uzbrukums pie vietējā veikala

tautaruna.lv 7.augusts 2023, 13:15
 
Ģirts Ozoliņš/F64
Jēkabpilī pie veikala “Lats” jeb “Sprīdītis”, kā to sauc vietējie, izcēlies konflikts, kas izbiedēja gan veikala darbiniekus, gan klientus. Kāds vīrietis saņēma dūrienus vēderā no sava oponenta un mēģināja glābties tirdzniecības vietas telpās, vēsta "Degpunktā".
Veikala darbinieki ātri reaģēja uz incidentu, nospiežot apsardzes pogu, izsaucot policiju un ātro palīdzību. Līdz mediķu ierašanās brīdim sniedza pirmo palīdzību cietušajam, kurš turpat starp durvīm ar durto brūci bija saļimis.

Valsts policija sniedz īsu komentāru par izsaukumu veikala priekštelpā un saka paldies aculieciniekiem, kas palīdzēja ar informāciju.

“Tika saņemta informācija par fizisku uzbrukumu vīrietim kādā pārtikas veikalā. Valsts policijas amatpersonas nekavējoties devās uz notikuma vietu, kur iepriekš minētais apstiprinājās. Veikalā atradās ievainots vīrietis ar durtu brūci vēdera apvidū. Uzbrucējs bija devies prom no notikuma vietas, bet, pateicoties precīzām virziena norādēm, Valsts policijas amatpersonas tajā pašā dienā notvēra iespējamo vainīgo personu, kura nekavējoties tika ievietota īslaicīgās aizturēšanas vietā. Par nodarījumu ir uzsākts kriminālprocess, un ir uzsākta izmeklēšana,” stāsta Valsts policijas pārstāve Rūta Strautniece.

Neoficiāla informācija liecina, ka konflikts ir sācies jau krietnu brīdi pirms saduršanas un vainīgais esot skaļi kliedzis un draudējis vīrietim, ka agri vai vēlu to noķers un sadurs.

Tāpat neoficiālas ziņas liecina, ka uzbrucējs bijis apreibinošu vielu ietekmē.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

7.augusts 2023

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 18:33

Jaunākās diskusijas