"Labs valsts rekets"; elektrības rēķins raisa sašutumu tviterī

tautaruna.lv 7.augusts 2023, 14:15
 
Pixabay
Viedoķlu vētru vietnē "Twitter" raisījis Ilzes ieraksts par saņemto elektrības rēķinu. Viņa to lakonisi komentē šādi: "Labs valsts rekets". Viņai par pašu patērēto elektrību ir jāmaksā krietni mazāk nekā par piegādi un uzturēšanu.

"Saņēmu svaigāko rēķinu par elektrību. Nezinu - smieties, raudāt? Labs valsts rekets. Ja privātmājā varētu atteikties no 3 fāzēm, būtu jau labi… bet…" raksta Ilze.

Vita: Par pašu elektrību jāmaksā pat mazāk par pusi kā par visu piegādi un uzturēšanu

Elita: man valsts rekets vēl dižāks: līdz šim bija 30 - 35 eiro, tagad 80 eiro. tas - viena lampiņa uz rakstāmgalda, dators, reizi dienā uzvāru kafiju, 1 ledusskapis, jā, arī ūdenssūknis. zelta elektrība un briljanta pārvade.

Laima: Maksa par jaudas uzturēšanu!! Kaut kāds murgs. Kā tad viņi to uztur? Pilnīgi nekā. Ja būs problēmas, pašiem vien būs jāmaksā. Kurš apstiprināja šos ciparus? Ar galvu tur neviens nestrādā. Ir jāsaņem ķepā ļoti daudz, lai ko tādu akceptētu. Citādi nav saprotams.

Jau ziņots, ka šī gada 1. jūlijā stāsies spēkā jaunie elektroenerģijas sadales tarifi. Konkrētas izmaiņas būs atkarīgas no klienta pieslēguma un patēriņa parametriem, tāpēc gan uzņēmēji, gan mājsaimniecības ar lielu pieslēguma slodzi (jaudu) aicināti izvērtēt patēriņa paradumus un iespēju samazināt pieslēguma parametrus, mudināja "Sadales tīkli".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

7.augusts 2023

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:18

Jaunākās diskusijas