Codē traģiski iet bojā 20 gadus veca meitene

tautaruna.lv 14.decembris 2022, 7:00
 
F64
Traģiski noslēgusies dzīve kādai 20 gadus vecai sievietei – viņas mīļotais vīrietis pret jaunieti izturējies vardarbīgi, līdz dienai, kad sitieni sievieti nogalināja, vēsta “Degpunktā”.

Piektdien zemes klēpī guldīja jaunu sievieti, kuru Codē guļam uz ielas ar vardarbīgas nāves pazīmēm netālu no vietējā veikala atrada garāmgājēji. Mirusī bija divdesmit gadus veca, ciemā viņu, kā arī viņas ģimeni pazina teju visi.

Vietējie stāsta, ka sieviete pēc neveiksmīgas laulības un pēc tam, kad no viņas nošķirti trīs bērni, atgriezusies dzīvot Codē pie savas mātes.

Klīst runas, ka sieviete bija ceturtā bērna gaidībās, un viņa cietusi no drauga rokas.

Vietējā iedzīvotāja stāsta, ka bieži vien gan māte, gan meita redzētas ar zilām acīm. Bērnu māte pieļāvusi, ka vīrietis sitis.

Codes iedzīvotājs stāsta, ka viņi dzēruši, sieviete bijusi stāvoklī astotajā mēnesī, tad sastrīdējušies, bet nevar skaidri zināt. Visi bijuši alkohola reibumā. Meitene stipri sasista, nokritusi ar asins izplūdumu galvā uz zemes, un viņas dzīvība izdzisusi.

Aizdomās par noziedzīgā nodarījuma izdarīšanu tika aizturēts 37 gadus vecs vīrietis. Viņam piemērots drošības līdzeklis - apcietinājums.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:18

Jaunākās diskusijas