Diversantu grupējums „Rusič” Latvijā vervē ziņotājus

tautaruna.lv 14.decembris 2022, 2:30
 
Mārtiņš Zilgalvis/f64
„Twitter” ievietos ieraksts, kas liecina, ka grupējums „Rusič” saviem sekotājiem no Latvijas, Lietuvas un Igaunijas lūdz sniegt precīzu informāciju, kas tiešā veidā var apdraudēt Baltijas valstu drošību.

„Diversantu grupējums "Rusič" aicina sekotājus no Baltijas valstīm ziņot par: Robežpunktu atrašanās vietām, novērošanas kamerām, robežsargu patruļām, robežsargu auto; Pierobežas reģionu sakaru torņiem; Pierobežas degvielas glabātuvēm.”

Komentētāji raksta: „Šie ir tie, kuriem patīk ar kritušiem karavīriem bildes taisīt. Reti riebīgi izdzimteņi.” „Tak, nebrēciet katrs otrais par to kur ir Drošības dienests, bet sūtiet visādus nepareizus datus uz norādīto e pastu - vates mašīnu numurus utt. Lai džeki aizrijas pārbaudot, lai gan personīgi uzskatu, ka tas ir vienkārši teksts patracināt tautu...” „Es VDD vietā pats tādu anketu palaistu un tādejādi izķertu ziņotājus.”

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Komentē 1

 
Anonīms
 

Galīgs fufels. Īsts latgaļu horoskopu murgojums. Vai šī uzskaitītā informācija vispār var noderēt? Diversanti un pajoliņi kaut kā neiet kopā.

11.decembris 2022, 10:39 Atbildēt
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:47

Jaunākās diskusijas