"Mēs neko nelūdzam!" Galkins brīdina par krāpniekiem

tautaruna.lv 14.decembris 2022, 0:30
 
ITAR-TASS/SCANPIX/LETA
Krievu humorists, kurš kopā ar sievu Allu Pugačovu jau vairākus mēnešus uzturas ārvalstīs, brīdinājis, cik nelietīgi krāpnieki izmantojuši ģimenes vārdu.
Kā liecina sociālajā tīklā instagram publicētais video, tad M.Galkina un A.Pugačovas paziņām un draugiem saziņas vietnē "Whatsapp" un citos sociālajos tīklos pienākušas it kā no M.Galkina un A.Pugačovas adresētas ziņas, kurās abi lūdz finansiālu palīdzību.

M.Galkins norāda, ka atsevišķi cilvēki uzķērušies uz šo ziņu un nosūtījuši uz minēto kontu naudas līdzekļus. "Mēs nevienam naudu neprasām, lūdzu sargājiet savus finanšu līdzekļus. Uzdarbojas ļoti daudz telefonkrāpnieku," uzsver humorists.

Portāls "tautaruna.lv" jau vēstīja, ka oktobrī Krievijas humorists un televīzijas raidījumu vadītājs Maksims Galkins ieviesis savā raiderī jeb prasību sarakstā koncerta organizatoriem. Galkins priekšplānā izvirzījis savu drošību, lūdzot pastiprinātu apsardzi, kā arī sacījis, ka Krievijā nestrādās nekādos apstākļos.

Tāpat Galkina raiderī teikts, ka viņš ceļo biznesa klasē. No produktiem komiķis priekšroku dod veselīgiem mazkaloriju ēdieniem, piemēram, vārītai mēlei, svaigai maizei un dažādiem augļiem. No dzērieniem Galkinam garšo ūdens un skotu viskijs Macallan.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:46

Jaunākās diskusijas