"Viņš aiznesa zēna līķi uz mežu un apglabāja". Vecāki atzīstas 5 gadus vecā dēla nogalināšanā

tautaruna.lv 20.jūnijs 2022, 1:30
 
Pixabay.com
Krasnodaras apgabalā vairākas dienas tika meklēts 5 gadus vecs zēns. Diemžēl likumsargi bērnu atrada jau mirušu. Pēc sākotnējās versijas, viņu nogalinājuši vecāki, vēsta starhit.ru.

10. jūnijā Vovas vecāki griezās pie likumsargiem ar lūgumu palīdzēt atrast dēlu. Viņi stāstīja, ka pastaigas laikā zēns gājis pabarot kaķi un, visticamāk, apmaldījies. Bērnu meklēja tiesībsargājošo iestāžu darbinieki un brīvprātīgie. 12. jūnijā zēna līķis tika atrasts Kubanas upes krastā. Likumsargi aizturējuši zēna patēvu aizdomās par līdzdalību slepkavībā.

Oficiālā informācija liecina, ka 8. jūnija vakarā aizturētais kopā ar sievu un bērniem atradās dzīvoklī. Starp viņu un viņa sievas 5 gadus veco dēlu izcēlās konflikts. Rezultātā patēvs bērnu piekāvis. Pēc konflikta visi devušies gulēt. No rīta pamostoties, vecāki konstatēja, ka bērns ir miris.

Lai slēptu nozieguma pēdas, vīrietis bērna līķi ielika maisā un aizveda uz meža joslu Gidrostrojas rajonā, kur to apraka. Nākamajā dienā, lai inscenētu bērna pazušanu, pāris devās atpūsties Kubanas upes krastā. Vēlāk griezās pie likumsargiem, stāstot, ka bērns pazudis. Vēlāk abi vecāki notikušajā atzinās un paziņoja, ka apzināti inscenējuši puisīša pazušanu, lai slēptu visus pierādījumus un novērstu aizdomas no sevis.














Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:15

Jaunākās diskusijas