Vecāki šokā par multfilmā redzēto

tautaruna.lv 20.jūnijs 2022, 18:30
 
Pixabay
"Uzmanību vecākiem, kuru bērni ir animācijas tēlu no Rotaļlietu stāsts (Toy Story) fani un dodas uz filmiņu "Bads Gaismasgads" - tur ir LGBTQ+ propaganda," facebook raksta Līga. 
"Ar neizsakāmu prieku vakar devos ar bērnu uz kino, lai kopīgi noskatītos drosmīgā manas pašas bērnības elka - kosmonauta Baza jaunākos piedzīvojumus. Pēc anotācijas izklausījās daudzsološi.
Piedzīvoju pirmo šoku par sižeta līnijas pavērsienu, kad galvenā stāsta varoņa kolēģe saderinājās ar sievieti. Nākamais solis - attēlota jau grūtniecība divu sieviešu partnerībā ( vai tas transeksuālis?). Un tā ik pa laikam sižetā ievijās "idilliskas" ainas no šādas kopdzīves līdz pat atziņām no sievietes mazmeitiņas, cik daudz devušas abas vecmāmiņas.
Vai tiešām kas tāds jādemonstrē bērniem filmās, kas marķētas "bez vecuma ierobežojuma"? Vai tiešām grūti ielikt anotācijā atsauci par to, kādas ainas satur šī animācijas filma?
Tiešām dusmas un sašutums par sabojātu vakaru. Lūdzu dalieties, lai citiem nesanāk līdzīgi!" dusmas neslēpj Līga.
Ar viņas ierakstu dalījušies gandrīz 700 facebook lietotāji un izvērtusies spraiga diskusija, kur, kā allaž, sabiedrība sadalījusies divās frontēs.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:49

Jaunākās diskusijas