VIDEO: No Rīgas līdz Murjāņiem notikusi iespaidīga policijas pakaļdzīšanās

tautaruna.lv 24.februāris 2021, 13:09
 
Kaspars Krafts/F64
No Rīgas līdz pat Murjāņiem ceļu policisti 22. februārī vajājuši kādu “Audi” šoferi, kas izraisījis avārijas gan Rīgā, gan uz Vidzemes šosejas, turklāt pie stūres sēdies dzērumā un bez tiesībām, vēsta “Degpunktā”.
Vērienīgā pakaļdzīšanās sākusies vēl galvaspilsētā, Juglas mikrorajonā, kur melnais “Audi” pamanīts, izraisot kādu ceļu satiksmes negadījumu, proti, uzbraucot šķērslim.

Visticamāk, par avāriju likumsargiem paziņojis kāds no vietējiem iedzīvotājiem, taču, kad policisti atbraukuši, “Audi” spēkrats jau bija pametis negadījuma vietu.

Acīmredzot policistiem bija zināms automašīnas numurs un citas pazīmes, turklāt pēc avārijas tās izraisītāja spēkratam bija uzkrītoši virsbūves bojājumi. Saceltas kājās tuvākās ekipāžas, un pārkāpējs atkal pamanīts uz Vidzemes šosejas, netālu no Garkalnes, kur izraisījis avāriju ar citu braucošu auto. “Audi” vadītājs, visticamāk, strauji manevrējot pa joslām, taranējis vieglo “Toyotu”, kuras salonā mierīgi brauca kāda ģimene.

Pateicoties citiem braucējiem, kuri par pārkāpēju ziņojuši policistiem, agresoru izdevies sekmīgi panākt. “Audi” apturēts autoceļa Inčukalns-Valmiera-Igaunijas robeža sākumā. Pārkāpējam būs sods par transportlīdzekļa vadīšanu alkohola reibumā, bez tiesībām un par divu izraisītu ceļa satiksmes negadījumu notikuma vietas pamešanu. Negadījumos cilvēki nav cietuši, bojāta vien manta.

Pēc īsas sarunas policisti paaicināja vīrieti veikt atkārtotu alkohola pārbaudi, un alkometrs uzrādīja vairāk nekā 1,6 promiles. Aizturētais tika aizvests uz iecirkni.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:52

Jaunākās diskusijas