Iedzīvotāja: Benzīntankos jāaizliedz tirgot dzērienus un sviestmaizes

tautaruna.lv 24.februāris 2021, 14:30
 
Dmitrijs Suļžics /F64
Kāda Latvijas iedzīvotāja vērsusies "Sūdzību dēlī" (raidījums "Bez Tabu"), paužot savu neapmierinātību ar to, ka, lai samaksātu par degvielu uzpildes stacijā, viņai jāstāv garā rindā.
“Vēlos ierosināt ārkārtas situācijas laikā aizliegt degvielas uzpildes stacijās tirgot dzērienus un sviestmaizes!

Gandrīz 10 minūtes stāvēju ārā aukstumā, lai varētu samaksāt par degvielu! Biju ceļā un nolēmu pa ceļam uzpildīt degvielu. Vienlaikus veikalā drīkst atrasties tikai viens cilvēks, stāvēju vējā un salā, kamēr cilvēks pirms manis izvēlas maizītes, suliņas, uztaisa kafiju un vēl uz tualeti aiziet.

Protams, es tā pārsalu, ka tagad esmu slima! Varbūt mazajās uzpildes stacijās, kur vienlaicīgi drīkst apkalpot tikai vienu cilvēku, nevajadzētu ļaut sildīt maizītes, bet gan ļaut cilvēkiem norēķināties par degvielu? Vai degvielas uzpildes stacija ir lielceļa kiosks? Man šī pilnā bāka tagad izmaksās kārtējo Covid-19 testu, jo, redz, simptomi!” raksta autovadītāja.

Šīs ieceres dēļ komentāros izveidojusies spraiga diskusija. Daļa komentētāju piekrīt sūdzības autorei, uzsverot, ka DUS ir domāta, lai pirmāri uzpildītu degvielu, nevis pirktu ēdienu. Vēl kāds iesaka, ka vajadzētu vienkārši atsevišķu kasi, kur pircēji var norēķināties par pārtiku.

Savukārt daļa izskatās, ka sievietes iecere ir neloģiska un nevajadzētu aizliegt tirgot pārtikas produktus benzīntankos. Vairāki komentētāji piebilst, ka par degvielu varot norēķināties arī speciāli uzstādītajos aparātos. Daļa arī piebilst, ka vienkārši jāpiemērojas pašreizējiem apstākļiem, jo tāpat neko mainīt nevar.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:40

Jaunākās diskusijas