FOTO: Rūta Reinika-Preisa skaisti atzīmē dēla gada jubileju

tautaruna.lv 24.februāris 2021, 16:12
 
Emīls Desjatņikovs/F64
Pasākumu producente Rūta Reinika-Preisa sociālajā vietnē Instagram dalījusies ar attēliem no sava dēla viena gada dzimšanas dienas svinībām.
Kā atklāj jubilāra mamma, viņai izdevies dēlam arī pandēmijas laikā sarīkot tieši tādu dzimšanas dienu, kādu vēlējusies.

"Šodien mūsu Ričiņam liela diena, bet es šeit nerakstīšu romantiskus vārdus par šīs dienas nozīmīgumu un ātro laika ritējumu. Šis posts vairāk par to, ka vienmēr biju iedomājusies, ka, ja man kādreiz būs bērns, es viņam dzimšanas dienā gribēšu visu klišejisko buķeti- ciparu balonu, krāsainu kūku ar cukuroto virsmu. Nu tādu, kādu biju redzējusi neskaitāmās bildēs. Un es tādu pasūtīju, saņēmu un biju tiiik priecīga. Mums bija īsta viengadnieka ballīte, tāda, kādu biju iedomājusies, kad vēl tikai sapņoju par šo dzīves iespēju, par mūsu brīnumiņu. Paldies Ričiņam, paldies manam puisītim, kas šo koronas laiku padarījis par foršāko laiku manā dzīvē!" - raksta Rūta.

Kā zināms, Rūta ir precējusies ar burātāju Jāni Preisu. Pārim attiecībās dzimis dēls Ričards.

Jau vēstīts, ka raidījumā "Māmiņu klubs" Rūta vaļsirdīgi atzina, ka grūtniecības laikā saskārusies ar daudziem negatīviem stāstiem par grūtniecību, kas raisījis viņā bažas. Jaunā māmiņa norāda, ka grūtniecības laikā esot pievērsusi pastiprinātu uzmanību veselībai, jo baidījusies, ka katrā grūtniecības mēnesī kaut kas var notikt.

"Es nebiju aplaimota. Nebiju no tām grūtniecēm. Nemācēju izbaudīt to stāvokli," par grūtniecības laiku stāsta Reinika-Preisa.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:01

Jaunākās diskusijas