Kašers: Es negribēju iznīcināt Didrihsones biznesu

tautaruna.lv 24.februāris 2021, 11:30
 
Ģirts Ozoliņš/F64
Pēc tam, kad populārā pašmāju influencere, uzņēmēja, veikala "Butterfly" īpašniece Elīna Didrihsone sociālajos medijos sacēla īstu "vētru", paužot viedokli par to, ka viņa neatbalsta homoseksuālas attiecības, neklusēja arī multimākslinieks Kašers, kas Elīnai veltīja skarbus vārdus, vēstīts Gitas Vīksnes materiālā "Es negribēju iznīcināt viņas biznesu" izdevumā "Privātā Dzīve".

“Šī tēma man ir absolūti nepieņemama. Es viņu nesaprotu, nekad nesapratīšu un nekad neatbalstīšu. Sākumā domāju, vai man par šo tēmu ir jārunā, taču sava nostāja man noteikti jāpasaka - esmu kategoriski pret!" pauda Didrihsone.

Pēc tam multimākslinieks Kašers nespēja stāvēt malā un dalījās ar savu viedokli saviem sekotājiem, aicinot boikotēt Didrihsoni. "Es noskatījos viņas video un man tik tiešām reāli palika kauns viņas vietā. Es tieši tiem pašiem Didrihsones vārdiem runāšu, tieši tāpat, kā viņa. Esmu kategoriski pret tādiem cilvēkiem, kā tu Didrihsone. Es uzskatu, ka Dievs sākotnēji radīja cilvēku, nevis tādu monstru."

Dažu stundu laikā Elīna zaudēja 4000 sekotāju Instagram, kā arī par sadarbības pārtraukšanu ar viņu paziņoja kāds kafijas veikals.

"Nevienā mirklī neesmu vēlējies iznīcināt viņas biznesu," uzsver Kašers.

Viņš arī neslēpj, ka savu viedokli paudis impulsīvi, varbūt vajadzēja smalkjūtīgāk.

Multimākslinieks atzina, ka Elīna ar viņu jau ir sazinājusies un atvainojusies.

Pēc tam arī Elīna skaidroja, ka ar savu viedokli nav vēlējusies aizskart kādu personīgi, bet runājusi par to, ko nevēlas pieredzēt savā ģimenē.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:59

Jaunākās diskusijas