Rīdzinieks izmisumā dzīves apstākļu dēļ

tautaruna.lv 24.februāris 2021, 7:00
 
Ekrānšāviņš no video/Bez Tabu
Rīdzinieks Nauris jau trīs nedēļas spiests dzīvot galvaspilsētas centrā daudzdzīvokļu namā bez sanitārā mezgla jeb vietas, kur nokārtot dabiskās vajadzības, vēstīja raidījums "Bez Tabu".

Iepriekš koplietošanas koridorā bijušas divas tualetes - viena Naurim, otra kaimiņiem. Tagad izejai no Naura dzīvokļa uz koplietošanas koridoru ir aizmūrēta un priekšā izejai ir siena. Naura tualete koplietošanas koridorā jau esot kaimiņu lietošanā. Rezultātā Naurim neesot kur nokārtot spiedīgu vajadzību.

Kaimiņiene taisnojas, ka esot Naura paraksti, ka viņš piekrīt pārbūvei.

"2019. martā viņš vērsās pie mums, ka vēlas atdalīties. Mana meita un znots trīs reizes vaicāja, ko viņš grib? Mēs piedāvājām aizvilkt cauruli no centrālā vada uz viņa dzīvokli. Viņš piekrita. Vairāk neko viņš negribēja. Mēs aizvilkām cauruli līdz viņa dzīvoklim, kur viņš var ierīkot sanitāro mezglu. Ir dokumenti, kur ir viņa paraksti, ka viņš piekrīt. Viņš parakstījās visur, bet tagad atsakās no saviem parakstiem," saka kaimiņiene Gaļina.

Nauris nenoliedz, ka kaimiņiene veikusi rakstveida aptauju. Parakstījies, ka neiebilst, ka tiks veikti koplietošanas telpu vienkāršie renovācijas darbi, taču, ka Nauris paliks bez sanitārā mezgla, tur nekas neesot bijis teikts.

Rīgas būvvaldes pārstāvis Edgars Butāns akcentē, ka koplietošanas telpu renovācija ir saskaņota, Nauris par to bijis informēts, inspektori bijuši pārbaudē, secinājuši: viss atbilst noteikumiem, uz dokumentiem ir Naura paraksti, ka viņš akceptē renovāciju.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:36

Jaunākās diskusijas