Nāve Nītaurē: vietējie uzskata, ka dēls nogalinājis tēvu

tautaruna.lv 22.februāris 2021, 13:09
 
Ekrānšāviņš no video/Degpunktā
Vairāk nekā mēnesi Nītaures iedzīvotāji un Mārtiņa Pētersona radinieki mocījās neziņā par vīrieša atrašanās vietu. Cilvēki pārmeklēja tuvāko apkaimi, lūkodamies akās, šķūņos, pat ūdenstilpēs, taču nekādu pēdu. Izmeklēšana neapstājās un, pēc ilgiem pūliņiem, vīrieša ķermenis ir atrasts, vēstīja raidījums "Degpunktā".

Pirms mēneša, aiz sevis atstājot asiņainas pēdas, pazuda Nītaurē strādājošais autoservisa darbinieks Mārtiņš Pētersons. Ģimene meklēja radinieku un lūdza apkaimes iedzīvotājiem pārmeklēt savus īpašumus.

Cilvēki stāsta, ka baumas par slepkavas identitāti klīst bez mitas. Policija pagaidām nesniedz detalizētu informāciju par uzbrucēju, taču Nītaurē teju ikviens uzskata, ka tēvu noslepkavoja dēls.

Par spīti bezcerībai, kas jau bija iezagusies Pētersonu ģimenē, Martiņš visbeidzot ir atrasts. “Aizvadītajā nedēļā Valsts policija, veicot izmeklēšanas darbības, atrada Nītaures pusē bezvēsts pazudušā vīrieša līķi ar vardarbīgas nāves pazīmēm. Nozīmētas ekspertīzes un izmeklēšana kriminālprocesā turpinās,” informāciju sniedz Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Zane Vaskāne.

Nītaures iedzīvotāji saka, ka ciems tagad var atslābt un stāstam radies nobeigums.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 22:18

Jaunākās diskusijas