Mūzikas kritiķis: Par ko Galkinam maksā miljardus?

tautaruna.lv 22.februāris 2021, 12:09
 
Tass/Scanpix/LETA
Krievijas mūzikas kritiķis Sergejs Sosedovs paudis uzskatu, ka skatuves māksliniekiem nevajadzētu saņemt tik milzīgas naudas summas. Pēc viņa domām, humorists Maksims Galkins, nopelnot miljardus, nav pelnījis šādu naudu. Sosedovs uzskata par negodīgu situāciju, kad daudzi citu profesiju cilvēki dzīvo nabadzībā.
"Galkins ir ļoti talantīgs, to neviens nenoliedz. Bet par ko viņam maksā miljardus?

Es nesaprotu, kāpēc talantīgiem cilvēkiem ir tik daudz naudas, un tas, kas ir mazāk apdāvināts, spiests savilkt galus kopā. Ja jums tiek dots talants, tad jums ir pienākums to dāvāt, nevis ņemt par to milzīgu naudu un pēc tam celt pilis. Es varētu saprast, vai Galkins nopelnīja šo bagātību ar smagu jo smagu darbu, bet viņš to visu viegli iegūst, - intervijā Youtube kanālā sacīja kritiķis.

Viņš piebilda, ka arī citi skatuves mākslinieki saņem daudz un tērē naudu bezjēdzīgi. Sosedovs uzskata, ka dzīve greznībā un tās izrādīšana ir vulgaritātes pazīme.

Kritiķis atsauca atmiņā Kirkorovu, kuram savai lielajai garderobei ir atsevišķs dzīvoklis. Pēc Sosedova teiktā, nevienam nav vajadzīgs tik daudz apģērba, dziedātājs vienkārši izmet naudu, lai gan viņš šos līdzekļus varētu izmantot, piemēram, slimnīcu celtniecībai vai palīdzības sniegšanai trūkumā nonākušajiem.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:17

Jaunākās diskusijas