Pēc kājas lūzuma Garklāva beidzot izbaudījusi pirmo pastaigu: Metru nav daudz, bet grūti

tautaruna.lv 22.februāris 2021, 18:32
 
Vladislavs Proškins/F64
Žurnāliste Kristīne Garklāva sociālajā vietnē Instagram dalījusies ar kadriem no savas pirmās pastaigas ziemā pēc neveiksmīgā ievainojuma janvārī.

Garklāva publicējusi skaistus foto, kuros redzama pastaigas laikā.

"Ir pēdējās desmitgades skaistākā ziema un šie ir mani tālākie noietie metri sniegā sešu nedēļu laikā. Metru nav daudz, bet grūti. Kā es gaidīju tieši šādu ziemu un ironiski arī sagaidīju. Tā jau saka, ka neko tā ļoti, ļoti nedrīkst gaidīt, bet šobrīd tiešām gaidu, kad kruķus nolikšu malā, atgriezīšos darbā un došos pirmajā pārgājienā... Domās jau plānoju pirmo maršrutu..." - raksta Garklāva.

Tikmēr komentāros Kristīnes sekotāji vēl žurnālistei ātrāku izveseļošanos un pateicas par burvīgajiem kadriem, ar kuriem viņa dalās soctīklos.

Jau vēstīts, ka nesen Kristīne piedzīvoja "ziemas brīnumu", kad pēkšņi sācies lietus, kas licis kokiem uz brīdi apledot.

Jau vēstīts, ka dodoties vakarā baudīt ziemas priekus, Kristīnei jautrā atpūta beidzās pavisam skumji. "Izbaudīju ielu slidenumu un bedrīšu burvību uz visiem 100. Lauzta kāja," saviem Instagram sekotājiem atklāja Graklāva.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:36

Jaunākās diskusijas