Paltrova apgalvo, ka izslimojusi Covid-19 vēl pirms pandēmijas sākuma

tautaruna.lv 22.februāris 2021, 19:00
 
ZUMAPRESS.com/Scanpix/Leta
Aktrise Gvineta Paltrova apgalvo, ka sasirgusi ar Covid-19 pagājušā gada sākumā un bija viena no pirmajām, kura valkāja sejas masku publiskās vietās, raksta "The Mirror".

48 gadus vecā aktrise apgalvo, ka vēl joprojām cieš no Covid sekām. Viņa norāda, ka ar vīrusu inficējusies ceļojuma uz Franciju laikā.

Aktrise uzskata, ka tieši viņa aizsākusi masku nēsāšanas tendenci sabiedrībā, jo to jau darījusi pagājušā gada februārī ceļojuma uz Franciju laikā.

Runājot par sejas maskām, Paltrova "New York Times" nekautrējās apgalvot, ka šķitis dabiski, ka kaut kas ko viņa ir aizsākusi, kļuvis par normu plašākā sabiedrībā.

"Manā dzīvē šādi jau ir gadījies. Es kaut ko izdaru pirmā un visi saka: "Ko viņa dara? Viņa ir traka." Bet pēc tam visi to dara," teikusi Gvineta. Viņa norāda, ka ar Covid inficējusies Francijā un bijusi viena no pirmajiem cilvēkiem, kas sasirguši ar Covid-19.

Gvineta apgalvo, ka joprojām cieš no noguruma un smadzeņu darbības traucējumiem.

Gvineta Keita Paltrova ir amerikāņu aktrise un uzņēmēja.

Paltrova vēl ir filmējusies tādās filmās kā "Iemīlējies Šekspīrs", "Septiņi", "Talantīgais misters Riplijs", "Karaliskie Tenenbaumi", "Smagi iemīlējies", filmu sērijās "Dzelzs vīrs", "Divi mīlētāji", filmu sērijās "Atriebēji" un citās.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:56

Jaunākās diskusijas