VIDEO: Zādzība Ludzas novadā pamatīgi pārsteidz policistus

tautaruna.lv 8.oktobris 2020, 7:00
 
F64
Ludzas novadā zagļi no kāda īpašuma iespējuši nozagt 17 stropus ar visām bitēm un vasarā iegūto medu, vēstīja raidījums "Bez Tabu".

Septembrī policisti saņēma iesniegumu, ka Ludzas novada Nirzas pagastā ir nozagi 17 bišu stropi ar vasaras medu un bitēm.

Bitenieks aplēsis, ka viņam nodarīts aptuveni 6000 eiro materiālais zaudējums, informēja Valsts policijas (VP) Ludzas iecirkņa Kriminālpolicijas nodaļas priekšnieks Deniss Žulins.

Nozagtie stropi bija izvietoti nomaļā īpašumā pie meža, kur apkārt nav māju. Saimnieks stropu pazušanu konstatējis septembra vidū, kad pie savām medus sagādniecēm viesojās pēc mēneša pauzes.

VP Ludzas iecirknī šādu noziedzīgu nodarījumu sauc par unikālu, jo iepriekš neko tādu vietējie likumsargi nebija izmeklējuši. Kā uzsver VP pārstāvis Žulins, likumsargu apķērība ļāvusi ātri vien sadzīt pēdas iespējamiem vainīgajiem un atrast nozagto Rēzeknes novadā. Noskaidrotas aizdomās turamās personas - 1991. un 1986.gadā dzimuši vīrieši, kurus aizturēja, nozagtos stropus atdeva īpašniekam.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:08

Jaunākās diskusijas