Rīgā 8 gadus vecai meitenei steidzami palīdz policija

tautaruna.lv 5.oktobris 2020, 10:30
 
Ādolfs Mārtiņš Krauklis/F64
Rīgā policistu palīdzība bija nepieciešama astoņus gadus vecai meitenītei, kuru naktī nācās glābt no mātes uzdzīves, vēsta raidījums “Degpunktā”.
Ap vieniem naktī galvaspilsētas pašvaldības policisti devušies talkā kolēģiem no Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta, kas izsaukumā, kādā klusā Maskavas forštates nostūrī, bija fiksējuši situāciju, kurā bija nepieciešama kārtības sargu iesaistīšanās.

“Pašvaldības policijas Latgales pārvalde saņēma zvanu, kurā Neatliekamās medicīniskās palīdzības dakteri informēja par situāciju kādā no namiem Maskavas ielā, kur, iespējams, dzīvoklī atrodas divas iereibušas personas un ar viņiem mazgadīgs bērns un viņi nespēj parūpēties par šo bērnu,” stāstīja Rīgas pašvaldības policijas Latgales pārvaldes Nodaļas priekšnieks Guntis Bērziņš, piebilstot, ka uz notika vietu nekavējoties tika norīkota pārvaldes tuvākā auto patruļa.

Kārtības sargiem dzīvokļa durvis atvēra sieviete acīmredzamā alkohola reibumā. Dzīvoklī atradās arī kāds vīrietis alkohola reibumā.

Vēlāk gan bērna māte, gan viņas draugs nogādāti policijā par policijas darbinieku likumīgo prasību nepildīšanu. Pret bērna māti uzsākts arī Administratīvais process par Bērnu tiesību aizsardzības likuma pārkāpumu. Nepilngadīgais bērns tika nogādāts pie vecmātes viņas dzīvesvietā.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:02

Jaunākās diskusijas