Gobzems pamatīgi sadusmojis Raimondu Paulu

Viktorija Gabrjuna 5.oktobris 2020, 11:30
 
Gints Ivuškāns/F64
Pēc tam, kad politiķis Aldis Gobzems sociālajos tīklos paziņoja, ka Latvijas iedzīvotājiem būtu jāziedo nauda Maestro Raimondam Paulam, pēc žurnālista Arņa Krauzes vēstītā, Pauls par to pamatīgi sadusmojies.
Sociālajā tīklā Facebook Gobzems rakstīja, ka katrs Latvijas iedzīvotājs Paulam varētu ziedot vienu eiro.

"Es Raimondu Paulu esmu saticis dažas reizes dzīvē. Un man ir neremdināma vēlme, ka mēs visi izdarām kaut ko nebijušu. Es gribu, ka mūsu tautas pats izcilākais cilvēks ir miljonārs. Tas nav daudz. Un tas ir tikai materiāli. Bet tomēr. Tas cels visu mūsu pašapziņu. Mēs taču katrs varam, pasakot paldies par tiem daudzajiem skaistajiem dzīves brīžiem, kas mums bijuši, pateicoties Raimondam Paulam, šo īstenot! Tas būs ļoti skaisti, ticiet man.

Pamēģinām katrs vienu eiro. Ne jau dēļ nabadzības vai dēļ nepieciešamības. Bet tā, ka mēs varam, ka mūsu izcilākais cilvēks ir miljonārs. Mēs visi iegūsim no tā! Pilnīgi visi! Pasakot paldies, ceļot savu un ikviena pašapziņu.
Piedodiet par šādām domām, bet es tā tiešām uzskatu. Es tā no sirds uzskatu. Tas ir tā vērts! Ticiet man. To arī tie, kuri šodien nesaprot, sapratīs pēc gadiem.
Paņemam un izdarām! Atveram kontu un miljonu mūsu izcilākajam cilvēkam! Vienkārši tāpat. Atveram sirdis. Pašapziņa sākas ar to. Valsts sākas ar to!" rakstīja Gobzems.
Vēlāk žurnālists Arnis Krauze mikroblogošanas vietnē Twitter rakstīja, ka Gobzema aicinājums pamatīgi sadusmojis Paulu.
"Tik dusmīgu un sarūgtinātu Raimondu Paulu nebiju dzirdējis. “Arni, ko lai es tagad daru. Izdzirdēju, ka viens (...)no Saeimas internetā aicina cilvēkus man ziedot miljonu. Paldies, es pats visu mūžu esmu spējis pelnīt maizei. Vēl tik man tagad ko tādu vajadzēja piedzīvot", " rakstīja Krauze.

Savu viedokli šajā jautājumā izteicis arī mūziķis Andris Kivičs.

"Bet kaut kāda loģika ir- ja valsts nevar Paulam atdot, lai talanta cienītāji sametās..Atceraties, ka Jūs neviens neesat miljonu eiro pazaudējis bankā, un lai kā Maestro turētos, es domāju, ka tā ir un paliks viņa dzīves lielākā sāpe, un, ja tiešām samestos, viņš būtu priecīgs."

Tikmēr arī pats Maestro Twitter uzsver, ka nevienam nav lūdzis ziedot viņam līdzekļus, negrasās to darīt, jo naudu nopelna ar savu darbu.

Jau ziņots, ka Pauls par maksātnespējīgu atzītajā "Krājbankā" dažādās valūtās zaudējis visus sava mūža ietaupījumus - gandrīz miljonu eiro (700 000 latu). Komponists saņēmis 70 000 latu kompensāciju.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:45

Jaunākās diskusijas