VIDEO. Likumsargi palīdz satrauktai sievietei; zināms, kas noticis

tautaruna.lv 30.aprīlis 2020, 22:21
 
Ekrānšāviņš no video
Vakar, 29. aprīlī, Valsts policijas hipoloģes ar zirgiem Persiju un Constantinoplj Rīgā, patrulējot pa Ķengaraga mikrorajonu, pamanīja kādu satrauktu sievieti, kura, stāvot pie mājas pagalmā, kādam zvanīja. Hipoloģes piesteidzās klāt apjukušajai sievietei, lai noskaidrotu, vai ar viņu viss ir kārtībā. Kā izrādījās, sieviete tajā brīdī zvanīja policijai, lai paziņotu par to, ka viņas dēls jau ilgāku laiku ir ieslēdzies mājā, lieto alkoholiskos dzērienus ar saviem draugiem un nelaiž viņu iekšā mājās.
Brīdī, kad mājās esošie vīrieši pamanīja zirgu patruļu pagalmā, viņi izsteidzās ārā. Vīrieši bija manāmā alkohola reibumā un agresīvi noskaņoti runāja ar policistēm un ar satraukto sievieti.

Kādā brīdī viens no vīriešiem sāka bēgt projām, taču hipoloģes ātri noreaģēja un ar dienesta zirgu palīdzību aizturēja viņu līdz brīdim, kamēr uz notikuma vietu ieradās kolēģi no Ķengaraga iecirkņa.

Saistībā ar notikušo 1987. gadā dzimušam vīrietim tika noformēts administratīvā pārkāpuma protokols par atrašanos alkohola reibumā. Tāpat uzsākta administratīvā lietvedība par ļaunprātīgu nepakļaušanos policijas darbinieka likumīgajam rīkojumam vai prasībai, kad viņi izpilda sabiedriskās kārtības sargāšanas vai dienesta pienākumus - vīrietis bija pretojies policistiem, kad viņam bija jādodas tiem līdzi uz iecirkni.

Likumsargi vēl vērtēs iesaistīto personu atbildību notikušajā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:18

Jaunākās diskusijas