Abu Meri piedāvā ārsta pakalpojumus bez maksas

Viktorija Gabrjuna 30.aprīlis 2020, 11:30
 
Vladislavs Proškins/F64
Libānas goda konsuls Latvijā un gastroenterologs Hosams Abu Meri sociālajos tīklos publicējis ierakstu, kas veltīts tēmai par Covid-19 izraisīto krīzi. Tās ietekmē viņš pacientiem gatavs piedāvāt videokonsultācijas bez maksas.
Sociālajā tīklā facebook Hosams raksta, ka klātienē viņu var satikt Veselības centrā 4, attālināti vietnē doconline.lv, taču tagad viņš nolēmis pacientiem piedāvāt arī videokonsultācijas.

"Mīļie draugi un sekotāji, patlaban piedzīvojam negaidītu krīzi, kas ietekmējusi daudzus: kāds zaudējis darbu, citam samazinājušies ienākumi. Šis ir laiks solidarizēties vienam ar otru. Ir laiks domāt par citiem. Ir laiks palīdzēt.


Arī man kā ārstam dalēji samazinājies darba apjoms. Tiesa, pakāpeniski varam atkal pieņemt mazliet vairāk pacientu, un ceru, ka pēc ārkārtas situācijas atcelšanas varēšu pieņemt kā ierasts. Jūs varat mani klātienē satikt Veselības centrā 4 un Arī attālināti: doconline.lv.


Bet, kā minēju iepriekš, zinot, ka patlaban daudziem pietrūkst līdzekļu maksāt par vizīti pie ārsta, gribu piedāvāt cilvēkiem, kuri zaudējuši darbu, kā arī senioriem, kuri nevar atļauties samaksāt par vizīti pie ārsta, saņemt manu videokonsultāciju par brīvu," raksta Hosams.

Viņš skaidro, ka konsultācijas varēs saņemt sestdienās, taču tām ir laicīgi jāpiesakās, ar ārstu sazinoties.

Kā iepriekš vēstījām, Abu Meri bija izteicies par koronavīrusa izplatību Latvijā. Hosams rakstīja, ka Latvijas iedzīvotājiem nebūtu jākrīt panikā.

"Valstī noteikts ārkārtas stāvoklis, bet tas nenozīmē, ka mums jākrīt panikā. Tieši otrādi! - tagad vairāk nekā jebkad agrāk ir svarīgi saglabāt mieru, kritisko spriestspēju un būt godīgiem! Jaunais vīruss ir liels pārbaudījums mums visiem, bet tikai mēs visi kopā varam ierobežot tā izplatīšanos," rakstīja Hosams.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:41

Jaunākās diskusijas