Rīdziniece sūdzas par notiekošo Rīgas sabiedriskajā transportā

Viktorija Gabrjuna 30.aprīlis 2020, 17:42
 
Vladislavs Proškins/F64 Photo Agency
"Rīgas Satiksmes" pasažiere Sanita sūdzas, ka pēc ieviestajām izmaiņām pārvietošanās sabiedriskajā transportā kļuvusi vēl sarežģītāka, vēsta raidījums "Bez Tabu".
“Katru rītu un vakaru nākas braukt ar 15. autobusu, jo jādodas uz darbu un mājup. Autobusi ir pilni. Distancēšanos nemaz nav iespējams ievērot.

Pieprasījums šim maršrutam ir, bet diemžēl “Rīgas Satiksme” to ignorē. Autobusi brauc divas reizes stundā, pat no rītiem un pēc darba laika, kad ir vislielākais pieprasījums. “Rīgas Satiksme” pat necenšas pārbaudīt 15. autobusa pieprasījumu un palielināt autobusu skaitu stundā, lai cilvēki tomēr nebrauktu kā siļķes mucā,” raidījumam stāsta Sanita.

“Rīgas Satiksmes” pārstāve Baiba Bartaševiča - Feldmane gan norāda, ka katru dienu tiekot sekots līdzi un monitorēta situācija.

Un situācija netiekot monitorēta tikai pēc nopīkstinātajiem e-taloniem. Tāpat informāciju nodod transporta līdzekļu vadītāji, kā arī tiekot sekots līdzi automātiskās pasažieru skaitīšanas sistēmas datiem. Viņa uzsver, ka katru dienu maršrutos tiek nodrošināti papildreisi.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:41

Jaunākās diskusijas