Kādā dzīvoklī Dobelē notikusi baisa slepkavība

tautaruna.lv 27.jūnijs 2019, 14:33
 
F64
Sešas policijas mašīnas pagājušajā nedēļā pulcējās Dobelē pie Bērzes ielas sešpadsmitā nama. Kaimiņi atklāj, ka astotajā dzīvoklī notika biedējoša slepkavība, izmantojot auksto ieroci – nazi. Mitekļa saimnieks bija saņēmis nāvējošu dūrienu sirdī no sava ciemiņa, ar kuru kopā lietoja alkoholiskos dzērienus, vēstīja raidījums "Degpunktā".

Dobelē Bērzes ielā kādā pirmā stāva dzīvoklī bieži notika skaļas pasēdēšanas paziņu lokā. Kaimiņi stāsta, ka mitekļa saimnieks Staņislavs, aptuveni septiņdesmit gadus vecs pensionārs, kopā ar sievu aicināja ciemos vietējos, lai kopīgi iedzertu alkoholiskos dzērienus.

Viens no šādiem izklaides vakariem pagājušajā nedēļā pārvērtās murgā, kad starp pensionāru un vienu no viņa viesiem dzīvoklī izcēlās vardarbīgs konflikts, ko dzirdēja arī kaimiņi.

Abi istabā bija cīnījušies ar nažiem, taču gados jaunākais viesis divcīņā izrādījās spēcīgāks. Kaimiņiene Irina pa atvērto logu dzirdēja, ko uzbrucējs teicis savam draugam īsi pēc nāvējošo dūrienu veikšanas. “Viņi tur savā starpā krieviski runāja. Viņš saka: “Es neesmu vainīgs, viņš pats man līda virsū, un es viņam atbildēju. Laikam es viņu nodūru!”.”

Kaimiņi stāsta, ka pensionāru Staņislavu no dzīvokļa iznesa jau mirušu, taču viņa oponentam mediķi turpat pagalmā sniedza pirmo palīdzību.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:01

Jaunākās diskusijas