Dublinas hostelī nogalina trīs bērnu māti no Latvijas

tautaruna.lv 27.jūnijs 2019, 13:14
 
Reuters/Scanpix
Īrijas medijus ir pāršalkusi ziņa par asiņainu incidentu Dublinā. Vienā no pilsētas centra hosteļiem vakar, 26. jūnijā, ir noslepkavota latviete, trīs bērnu māte, raksta "baltic-ireland.ie".

Sievietes pastāvīgā dzīvesvieta Īrijā bija Blesingtona (Blessington), bet hostelī viņa bija apmetusies Dublinas apciemojuma laikā. Par notikušo ziņo arī īru tabloīds Irish Mirror.

Noslepkavotās sievietes vārds ir Skaidrīte Valdgeima un viņa bija 34 gadus veca.

Incidenta aculiecinieki stāsta, ka sievietei uzbrucis vīrietis, kas arī bija apmeties šajā hostelī.

Pēc liecinieka sacītā: “Pirms viņa tika nodurta, nabaga sieviete sauca pēc palīdzības un skaļi sita pa durvīm.” Liecinieks skrējis projām no notikuma vietas un netālu pamanījis divus neapbruņotus policistus Bridgefoot ielā.
“Abi drošsirdīgie policisti aizturēja vīrieti, kas bija notraipījies ar asinīm. Viņi to notrieca gar zemi un saslēdza rokudzelžos,” stāsta liecinieks. Gan viņa, gan citu liecinieku stāstīto apstiprina arī CCTV kamerās fiksētie kadri. Kā raksta Irish Mirror, aizturētais esot no Austrumeiropas, bet viņa vārds pagaidām netiek izpausts.

Nogalinatās sievietes kolēģi tulkošanas firmā Word Perfect Translations ir šokā par notikušo. Rebecca O’Sullivan stāsta, ka viņa un pārējais personāls ir satriekti par kolēģes noslepkavošanu un raksturo Skaidrīti, kā jauku un draudzīgu darbinieci. Rebecca saka: “Viņa bija īsta profesionāle un fantastisks cilvēks. Mēs viņu aicinājām, jo mums bija vajadzīgas viņas prasmes. Viņa pavisam drīz grasījās nokārtot Īrijas pilsonību. Mēs esam pilnīgā šokā. Viņa bija lieliska un centīga darbiniece un uzņēmās jebkuru darbu, ko viņai uzticējām. “

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 23:10

Jaunākās diskusijas