Sērijveida slepkava fotografējis mirušo upuru kailos ķermeņus kažokādās

tautaruna.lv 8.februāris 2019, 15:50
 
Kristaps Kuhaļskis/F64 Photo Agency
Sērijveida slepkava Brūss Makartūrs ietērpa savu mirušo upuru ķermeņus kažokādās un ielika cigārus viņu mutēs, lai varētu uzņemt fotogrāfijas pēc viņu nāves, ziņo "The Mirror".
Varmāka savus upurus noskatījis Kanādā, Toronto. Tie bijuši vīrieši, kuru ķermeņa apspalvojumu Makartūrs noskuvis un pēc slepkavības viņus iesaistījis dažādos rituālos. Prokurors Mihaels Kentlons atklājis, ka seši no astoņiem upuriem tikuši iemūžināti pēcnāves fotogrāfijas. Viņš Kanādas tiesā apliecinājis, ka "upuri pozējuši kaili, ar cigāriem viņu mutēs, noskūti, un tiem uzvilkta kažokāda un cepure".

Advokāts atklājis, ka policija pērn atradusi kailu vīrieti ar roku dzelžiem pieķēdētu pie gultas, kad pārmeklējusi Makartūra dzīvesvietu. Vīrietis tika arestēts pagājušā gada 18. janvārī. Upuris, kurš izdzīvoja, ticis identificēts kā Tuvo austrumu reģiona iedzīvotājs Džons.

Izmeklētāji arīdzan atrada USB flešu, kurā atradušās deviņas mapes - astoņās bijuši redzami tie vīrieši, kurus slepkava nogalinājis, devītajā - vīrietis, kuru policija atrada Makartūra mājoklī aresta brīdī.

Slepkava atzina savu vainu pastrādātajos noziegumos šī gada 29. janvārī. Viņš bija seksuāli iespaidojis, nogalinājis un sarāvis gabalos vīriešus, kurus saticis Toronto pēdējo septiņu gadu laikā.

Makartūrs aiz cietuma restēm izcietīs mūža ieslodzījumu, bez iespējas viņu atbrīvot pret galvojumu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 4:05

Jaunākās diskusijas