Virsnīte: Dzīvojot kūniņā, mēs neaizdomājamies, kas notiek ārpus tās

tautaruna.lv 8.februāris 2019, 16:10
 
Dmitrijs Suļžics/F64 Photo Agency
Žurnāliste un TV personība Kristīne Virsnīte vietnē Instagram likusi aizdomāties par dzīves steidzīgo ritmu un par to, ka nevajadzētu koncentrēties tikai uz savu personību, bet arī padomāt par citiem cilvēkiem mums apkārt.
"Dzīvojot savā kūniņā, mēs neaizdomājamies, kas notiek ārpus tās, mums nereti šķiet, ka tā kā sāp mums, nesāp nevienam citam, tā kā mīlam mēs, neviens cits nespēj. Varbūt pārspīlēju, taču šis stāsts man atgādina priecāties dienās, kad šķiet nekas tāds jau nav noticis un “get your sh*t together”, kad gribas iet pa burbuli un saprast, ka pelēkai ikdienai reizēm nav ne vainas," atzīst Virsnīte.

Savā blogā Virsnīte ievietojusi kādu īpašu stāstu, kas varot ikkatram likt atjēgties, paraudzīties uz dzīvi citādām acīm.
Jāatgādina, ka nesen Virsnīte stāstīja, ka kopš pirms 10 gadiem kļuvusi par mammu, dzīve ir ir krietni mainījusies un ir nemitīgi karuseļi.

Tostarp, Virsnīte pērnā gada oktobrī sociālajos tīklos atklāja, ka piedzīvojusi mikroinsultu, un šī iemesla dēļ ir gatava krasi mainīt savu dzīvesveidu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:53

Jaunākās diskusijas