"Jūs esat pilnīgi debīli?; Kivičs rupji izsakās par vairāku interneta portālu darbiniekiem

tautaruna.lv 8.februāris 2019, 14:00
 
Facebook/ekrānšāviņš
Skandalozais mūziķis Andris Kivičs, par kuru pēdējo nedēļu laikā nebeidz runāt teju visa Latvija, sociālajā tīklā Facebook publicējis video materiālu, kurā piedraud vairāku interneta portālu darbiniekiem nekad mūžā neaiztikt svešus bērnus.
"Es gribu parunāt par portāliem Latvijā. Mēs ar Lieni Skulmi esam pieraduši pie visiem šiem kretīnu, kropļu debīlajiem kantoriem, cehs.lv, nozagts.lv," video izsakās Kivičs, turpinājumā šiem interneta portālu darbiniekiem veltot rupjus, neglaimojošus vārdus.

"Focus.lv ir pārspējis pats sevi, uzrakstot šodien, ka Skulme nolēmusi Kiviča dēļ šķirties no savām meitām. Jūs esat pilnīgi debīli? Kā jūs tiešām iedomājaties, ka Kiviča dēļ Skulme šķirsies no savām meitām?" jautā mūziķis.

Kivičs skaidro, ka viņa mīļotās sievietes meitas kādu laiku padzīvos pie sava bērnu tēva, kamēr viņš kopā ar savu sirds dāmu brauks padzīvot uz ārzemēm. Skulme savas meitas netaisās pamest, atzīmē mūziķis.

Viņš turpina: "Kā jums nav kauna? Nafig jūs aiztiekat bērnus? Kādā sakarā? Ir kaut kādas robežas, kaut kas svēts? Bērnus nevajag aiztikt. Nekad mūžā neaiztieciet citu cilvēku bērnus. Jums interesē tikai jūsu klikšķi, jūs interesē jūsu debīlie reklāmdevēji, un jums interesē jūsu smirdīgās aldziņas pēc tam, ar kurām pabarot savas nelaimīgās ģimenes. Jo laimīgas ģimenes tādiem kretīniem kā jums, nevar būt," atzīst Kivičs.

Jāatzīmē, ka mūziķis sociālajos tīklos nāca klajā ar jaunu paziņojumu, proti, ja tev traucē citu laime, tad skaidrs ir viens - tu esi nelaimīgs.

Jāatgādina, ka ka pirms vairākām nedēļām Kivičs sociālajos tīklos sacēla īstu vētru, izmisīgi meklējot personu, kura publicējusi karikatūru ar viņa mīļoto Skulmi, solot autoru piekaut, tostarp izrēķināties ar ikvienu, kas pamanīsies aizskart viņa jauno sirds dāmu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:44

Jaunākās diskusijas