Kiviča atziņu pērles: Ja tev traucē citu laime, tad tu esi nelaimīgs

tautaruna.lv 8.februāris 2019, 12:00
 
Annija Meikšāne/F64 Photo Agency
Mūziķis Andris Kivičs, kurš pēdējā laikā iemantojis nedalītu sabiedrības un mediju uzmanību, sociālajā tīklā Facebook nācis klajā ar jaunu paziņojumu, proti, ja tev traucē citu laime, tad skaidrs ir viens - tu esi nelaimīgs.

Kivičs atradis citātu, kas vērš uzmanību uz viņa attiecībām ar mīļoto sievieti Lieni Skulmi no kāda "Kas Jauns" raksta: "Jau iepriekš cilvēki rekomendējuši Lienei un Andrim nevairot pret sevi un savu mīlestību vērsto uzmanību, savu laimi baudot klusumā".

To viņš komentē, norādot, ka viņam patīk, ka nelaimīgie cilvēki zina, kā pareizi būtu jābauda laime. "Ja Tevi traucē citu laime, tad skaidrs ir tas, ka tu esi nelaimīgs. Man liekas, ka tieši tik vienkārši tas arī ir," atzīst Kivičs.

Mūziķis skaidro, ka sabiedrība paliekot ļoti biedējoša. Tā arīdzan ir noslāņojusies. "Teorētiski ir iespēja pilnīgus idiotus nesatikt nekad," pārliecināts ir Kivičs.

Jāatgādina, ka vakar Cehs.lv pārstāvji sociālājā tīklā Facebook ievietojuši kāda fana, kurš vēlējies palikt anonīms, veidoto video materiālu. Tas bija Kiviča izpildītās dziesmas "28. jūlijs" klips, kuram pa virsu skanēja mīlnieku jaunizveidotā kompozīcija. Zīmīgi, ka tajā bija redzama Kiviča bijusī sieva Madara gaidību laikā, mūziķis izskatījās patiesi laimīgs, skūpstīja savu tā brīža mīlestību. Taču video materiāls vēlāk no sociālajiem tīkliem tika dzēsts.

Aktīvākie komentētāji norādīja, ka šis ir gada melnākais joks, vesela eļļas muca ugunī, vēl kāds pazobojies, jautājot, uz kuru slimnīcu jāsūta ziedi.

Jāatzīmē, ka ka pirms pāris nedēļām Kivičs sociālajos tīklos sacēla īstu vētru, izmisīgi meklējot personu, kura publicējusi karikatūru ar viņa mīļoto Skulmi, solot autoru piekaut, tostarp izrēķināties ar ikvienu, kas pamanīsies aizskart viņa jauno sirds dāmu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:59

Jaunākās diskusijas