Izskan versija, kas noticis ar pazudušo Latvijas regbija izlases spēlētāju

tautaruna.lv 5.janvāris 2019, 9:28
 
bezvēsts.lv
Neilgi pirms Ziemassvētkiem mediji vēstīja, ka pazudis Latvijas regbija izlases spēlētājs Dāvis Pērkons. Viņa meklēšanā iesaistījusies ne vien policija, bet arī radinieki un organizācija "bezvēsts.lv". Nedēļas nogalē raidījums "Degpunktā" vēsta par jaunu versiju par to, kas varētu būt noticis ar šo personu.

Tuvinieku sniegtā informācija liecina, ka 22. decembra vakarā sportists ciemojās pie kāda drauga Rīgā, Ķengaraga mikrorajonā. Nākamajā dienā ap plkst. 14 Dāvis aizbrauca no drauga mājas Olaines virzienā.

24. decembrī Dāvja tēvs vērsās Olaines policijas iecirknī ar lūgumu uzsākt meklējumus.

Sestdienas vakarā aptuveni divu kilometru attālumā no viņa dzīvesvietas atrasts personīgais auto, kas novietots pie kāda daudzdzīvokļu nama. Pagaidām nav skaidrs, kādēļ spēkrats atstāts praktiski pretējā Olaines pusē - tālu no vīrieša mājām, bet šis ir tikai viens no vairākiem jautājumiem, norādīts raidījumā "Degpunktā".

Pagaidām likumsargi neatklāj, kuras versijas par mistisko vīrieša pazušanu ir izslēgtas un pie kurām tiek pastiprināti strādāts. Policisti apgalvo, ka katra ienākošā informācija par iespējamajām vietām, kur meklējams Dāvis, nepaliek bez ievērības.

Arī “Bezvests.lv” pārstāvji nevar sniegt komentārus par iespējamajām notikušā versijām. Bet, ņemot vērā, ka tuvākās teritorijas vairākkārt ir pārbaudītas, var pieļaut, ka vīrietis bija pārsēdies kādā citā automašīnā un devies uz citu pilsētu vai ciematu.

Raidījums "Degpunktā" informē, ka šobrīd pastāvot aizdomas, ka pret Dāvi pastrādāts noziegums.

Ikviens, kuram ir jebkāda informācija par vīrieša atrašanās vietu, lūgts nekavējoties ziņot policijai.

Avots: raidījums "Degpunktā"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:28

Jaunākās diskusijas