VIDEO: Aculiecinieks iemūžina, kā Rīgas ostā remontēja prāmi "Isabelle"

tautaruna.lv 5.janvāris 2019, 10:01
 
Lauris Aizupietis/ F64 Photo Agency
Kompānijas "Tallink Grupp" prāmis "Isabelle" ceturtdienas vakarā Rīgas ostā aizkavējies mehānisma remontdarbu dēļ vienā no autoklāja durvīm. Kāds aculiecinieks sociālajā tīklā facebook publicējis video, kurā redzams, kā notikuši remontdarbi.

Uzņēmuma pārstāve Baiba Muceniece ziņu aģentūrai LETA norādīja, ka prāmis no Rīgas uz Stokholmu devies ceļā ap plkst.21.30 jeb aptuveni četras stundas vēlāk, nekā bija plānots.

Saskaņā ar Mucenieces skaidroto, kuģa "Isabelle" atiešana ar aizkavēšanos bija saistīta ar nepieciešamību pabeigt tehniskā servisa darbus un noteiktās procedūras. Darbi tika sākti uzreiz pēc tam, kad tika konstatēta to nepieciešamība, piebilda uzņēmuma pārstāve.

Uzņēmuma pārstāve uzsvēra, ka kuģis ir drošs ceļošanai, un ka "drošība ir visaugstākā "Tallink" prioritāte". ""Tallink" izmanto tikai un vienīgi kuģošanai atbilstošus prāmjus ar ļoti profesionāliem kuģu kapteiņiem un komandu," pauda Muceniece.

Arī šajā gadījumā kuģis "Isabelle" devies ceļā ar atbildīgo institūciju, Latvijas Jūras administrācijas un kvalitātes nodrošinājuma kompānijas "DNV GL", atļauju, uzsvēra "Tallink" pārstāve.

"Tallink Grupp" ir Igaunijas kuģniecības kompānija, kas Baltijas jūrā nodrošina pasažieru pārvadājumus.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:35

Jaunākās diskusijas