Ķermenis izkrita no auto! Ko par avāriju Rīgā stāsta aculiecinieki?

tautaruna.lv 19.decembris 2018, 17:44
 
Ekrānšāviņš no raidījuma "Degpunktā" sižeta
Šī gada 17.decembrī pulksten 14.20 Rīgā, Piedrujas ielā pie Slāvu apļa, pagaidām nenoskaidrots transportlīdzeklis, iespējams, "Volvo" markas kravas automašīna ar sarkanas krāsas konteineri, uzbrauca pagaidām nenoskaidrotam gājējam, kurš notikuma vietā gāja bojā. Aculiecinieki raidījumam "Degpunktā" pastāstījuši par liktenīgajiem notikumiem.

Pirmdien gaišā dienas laikā ap plkst. 14.20 Piedrujas ielas sākumā, uz gājēju pārejas pie tā dēvētā Slavu apļa, atrasts vīrieša līķis ar acīmredzamiem miesas bojājumiem, informē "Degpunktā".

Versiju par to, ka vīrietis zem auto pakļuvis kādā citā vietā, pastiprinājis arī kāds atradums netālu no rotācijas apļa - pārmeklējot apkārtni, uzieta kurpe, kas, iespējams, piederējusi notriektajam, taču likumsargiem šis fakts vēl ir jāpārbauda.

Izmeklētāju rīcībā ir kāda aculiecinieka sniegtas ziņas, ka bojāgājušā ķermenis izkritis no kāda kravas auto apakšas, mirklī, kad tas šķērsojis gājēju pāreju, uz kuras vēlāk atrasts bojāgājušais.

Valsts policija aicina atsaukties transportlīdzekļa vadītāju un ceļu satiksmes negadījuma aculieciniekus, kuri var sniegt jebkādu izmeklēšanai noderīgu informāciju, zvanot uz tālruņa numuriem 67219782, 26653628 vai 110.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:45

Jaunākās diskusijas