Jelgavas novadā skolas autobusa šoferis bērnu ekskursijas pārvērš murgā

tautaruna.lv 19.decembris 2018, 15:03
 
Attēlam ir ilustratīva nozīme. / F64
Jelgavas novada Sesavas pamatskolas 8. klases audzēkņi pēc kārtējās ekskursijas norāda, ka vairs nevēlas braukt autobusā, kuru vada pagasta šoferis – bijušais robežsargs, vēstīja raidījums "Bez Tabu".

Vēstures, ķīmijas un ģeogrāfijas skolotājs Edgars Māliņš kopš pagājušā gada ir 8. klases audzinātājs. Ar pagasta atbalstu skolotājs regulāri organizē ekskursijas savai klasei.

Skolēnu vēlme doties ekskursijās gan mazinājusies, pie tā esot vainojams autobusa šoferis. Pagasta šoferis aizliedzis autobusā ēst kā līdzpaņemto maizīti, tā bulciņu, nemaz nerunājot par čipsiem. Tāpat brauciena laikā esot aizliegts arī padzerties. Lai paēstu un padzertos, jāsagaida pauze, kad autobusa šoferis ir piestājis. Šādos brīžos ekskursantiem jāizkāpj no transportlīdzekļa un jāieturas kaut kur citur.


”Brīžiem liekas, ka mūs terorizē. Šoferim ir sadistiskas novirzes. Bērni jūtas ļoti slikti, pat negrib ekskursijās. Skolēni saka, ka šoferis uz viņiem kliedz, neļauj ēst, dzert, atskaņot mūziku,” saka skolotājs.

”Braucot nekāda ēšana nenotiek,” stāsta autobusa šoferis Valiks Mareckis, kurš ir izbijis ilggadējs robežsargs. Autovadītājs norāda, ka skolēni autobusā skaļi klausoties mūziku, kas traucē koncentrēties spēkrata vadīšanai. Tāpat pēc skolēniem autobuss esot netīrs, esot izmētāti pārtikas produkti. Skolotājs un skolēni šo pārmetumu kategoriski noliedz.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 2:13

Jaunākās diskusijas