Vīrietis no Indijas mēģina apmānīt Latvijas policistus

tautaruna.lv 19.decembris 2018, 11:14
 
F64
Kāds vīrietis no Indijas centies apmānīt policistus, uzrādot tiem viltotu autovadītāja apliecību, vēstīja raidījums "Degpunktā".
Policistu uzmanību piesaistīja kāds "BMW" markas auto, kura šoferis savu ārvalstīs reģistrēto auto bija apturējis tieši krustojumā.

Vadītājs sākotnēji uzrādīja Indijas autovadītāja apliecību, kurai, kā izskatījās, bija viltojuma pazīmes - tā būtībā bija laminēta papīra loksne. Ņemot vērā aizdomas, uz notikuma vietu tika izsaukta Ceļu policija.

Ņemot vērā, ka autovadītājs apgalvoja, ka viņam līdzi nav citu dokumentu, un, arī apvienojot spēkus, policistiem tā arī neizdevās identificēt pārkāpēju, vienīgais risinājums šajā situācijā bija vīrieti aizturēt un nogādāt Valsts robežsardzes darbiniekiem.

Autovadītājs tika aizturēts un nogādāts Valsts robežsardzes Rīgas reģiona pārvaldē, kur viņš atrada savu Lielbritānijas pilsoņa pasi un vadītāja apliecību, bet bija redzams, ka uz iepriekš uzrādītās Indijas vadītāja apliecības atšķiras dzimšanas dati. Līdz ar to radās pamatotas aizdomas, ka šis dokuments ir viltots, un robežsargi to izņēma, lai sūtītu uz ekspertīzi un noteiktu, vai tas ir viltojums.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:45

Jaunākās diskusijas