Sākta ziedojuma kampaņa, lai palīdzētu jaunietim, kurš nejauši sabojājis dārgus auto

tautaruna.lv 19.decembris 2018, 18:52
 
REUTERS/ SCANPIX
Neparasts atgadījums noticis Taivānā, kur sākta ziedojumu kampaņa, lai palīdzētu kādam gados jaunam cilvēkam, kurš pārguruma dēļ svētdien aizmidzis pie auto stūres un ietriecies trīs "Ferarri" automašīnās.

Britu raidsabiedrība BBC vēsta, ka neilgi pēc notikušā aprēķināts, ka 20 gadus vecajam autovadītājam par automašīnām nodarītajiem bojājumiem jāmaksā 12 miljoni Taivānas dolāri jeb 390 000 ASV dolāri.

Tā kā jaunieša alga par darbu ģimenes uzņēmumā ir nedaudz vairāk nekā 1000 ASV dolāri, tad lai segtu visus nodarītos zaudējumus būtu nepieciešami vismaz 28 gadi.

Tiesa, viņš nav pamests nelaimē un zaudējumu segšanā iesaistījusies sabiedrība. Šo dienu laikā saziedoti jau 24 000 dolāru, lai puisis iespējami ātri varētu atlīdzināt "Ferarri" automašīnu īpašniekiem, kuri bijuši gana laipni, lai neprasītu visu summu atdot uzreiz. Vietējā televīzija gan visus trīs arī mēģinājusi atrunāt no jebkādas atlīdzības pieprasīšanas, tomēr viņi atteikušies norādot, ka ir smagi strādājuši, lai šādus auto varētu atļauties.

Bojājumu izmaksas nesedz arī 20 gadus vecā puiša apdrošināšanas kompānija, jo tās polisē iekļauta vien palīdzība par traumām, kas gūtas negadījumu laikā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:41

Jaunākās diskusijas