Izskan versijas, kāpēc Liepājas pusē nodegusi kādas ģimenes māja

tautaruna.lv 19.decembris 2018, 7:13
 
F64 Photo Agency
Piektdien, 14.decembrī, liesmas nopostījušas kādu zemnieku saimniecību Liepājas pusē. Vietējie izvirzījuši versijas, kāpēc notikusi nelaime.

Portāls "liepājniekiem.lv" vēsta, ka liesmas nopostījušas vienstāva dzīvojamo māju, atstājot bez pajumtes vairākus cilvēkus. Par to, ka iepriekš zemnieku saimniecībā kūsājusi dzīvība, liecināja vien sargsuns, kurš nemierīgi noraudzījās uz apkārt notiekošo.

Vienstāva ēkā, kurā, pēc neoficiālas informācijas, dzīvojuši pieci vai seši Kazbuķu ģimenes locekļi, ugunsgrēks izcēlies nedaudz pēc pulksten 15, un, lai gan pirmie ugunsdzēsēji notikuma vietā ieradušies desmit minūšu laikā pēc izsaukuma brīža, liesmas jau bija pārņēmušas visu jumtu un izplatījās arī iekštelpās. Par laimi, mājas iedzīvotāji paši bija paguvuši atstāt ēku, un negadījumā neviens nav cietis.

Aprunājoties ar vietējiem, izskanēja dažādi minējumi par to, kāpēc izcēlies ugunsgrēks, - viena no versijām bija, ka pie vainas esot apkures katls, bet otra - liesmas radušās dūmvados. Pēc neoficiālas informācijas, māja esot bijusi apdrošināta, informē portāls.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:45

Jaunākās diskusijas