Atklājas detaļas par smago avāriju pie Jaunmārupes, kurā tika sadragāti 3 auto

tautaruna.lv 22.novembris 2018, 10:44
 
Ekrānšāviņš no video/Degpunktā
Trešdien, 21. novembrī, uz Rīgas apvedceļa pie Jaunmārupes notikusi trīs automašīnu sadursme. Viens no avārijā iesaistītajiem autovadītājiem atklāj, kā viss patiesībā notika, vēstīja raidījums "Degpunktā".

Incidentā iesaistīta vieglā automašīna “Audi”, “Volvo” un kāds kravas auto, kas, braucot no Ķekavas puses, veica kreiso pagriezienu Jaunmārupes virzienā, bet, iespējams, kļūdījās aprēķinos. Kravinieka šoferis gan saka, ka manevru jau bija pabeidzis, kad labajā aizmugures ritenī ietriecās automašīna “Audi”, pēc tam aizķerot pretī braucošo “Volvo”.

“Es pagriezos. Kad pabeidzu manevru, te kur es stāvu, viņš brauca no turienes un ietriecās aizmugurējā ritenī. Aizlidoja un ietriecās pretējā virzienā braucošajā mašīnā, kas brauca aiz manis,” stāsta kravas automašīnas šoferis Aleksandrs.

Kravinieka šoferis saka, - “Audi” vadītājs noteikti pārsniedza ātrumu. Iespējams, viņš neredzēja, ka jābremzē, jo pašizgāzējs griežoties vairs nav tik labi saskatāms, jo sānos nekādu apgaismes elementu nav. Lai arī automašīna “Audi” ir norakstāma un arī kravas automašīnai būs nepieciešams nopietns remonts, jo sadragāts aizmugurējais tilts, cilvēku upuru incidentā nav.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 23:55

Jaunākās diskusijas